PURE KARITE – 100ML

Rated 5.00 out of 5 based on 4 customer ratings
(4 customer reviews)

8.99

Nagman pure karite – 100ML

Category:

Description

Nagman pure karite - 100ML

Order Nagman pure karite today and discover for yourself 
the many benefits for your skin and hair as well as for your wallet!

4 reviews for PURE KARITE – 100ML

 1. Rated 5 out of 5

  Nadege Weinans

  Ik ben Jos Weinans, 57 jaar. Ik heb een overgevoelige huid. Als het warm wordt,heb ik altijd huid problemen zoals roodheid, jeuk en een zeer droge huid. Ik heb van bijna alle zalven geprobeerd.ik was nooit tevreden totdat ik Nagman Pure Karite (NPK)heb ontdekt.
  Ik heb deze middel nog maar 3 weken gebruikt en ik heb al onvoorstelbaar resultaat. De jeuk is weg, roodheid van de huid zie je ook niet meer en mijn huid word glader. Ik ben zeer tevreden, daarom raad ik Nagman Pure Karite aan iedereen die dezelfde probleem heeft. Het product kost niks en het is zeer effectief 👍🏽

 2. Rated 5 out of 5

  Thea

  Ik heb deze product bij een vriendin uit Enschede gekregen om te proberen een maand geleden. Ik heb hem gebruikt voor mijn voeten want die zijn altijd hard. Ik merk nu dat mijn voeten beginnen zacht te worden daarom heb ik meteen Nagman pure karite besteld omdat ik van glad en zacht voeten hou. Het word zeker mijn favoriete schoonneidsproduct!

 3. Rated 5 out of 5

  Van T’Land

  Nagman pure karite is de juiste product voor droge lippen. Dus ik raad iedereen aan NPK. Top product!

 4. Rated 5 out of 5

  anabel

  Wat een geweldig spul zeg! ik gebruik het om mijn man te masseren . zo ontspaand is ie lang niet geweest door zijn spieren pijn. heeft ook mijn haar structuur veranderd. wij zijn fan en zeker aanraders. Bravo!!!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *