Gebruik Shea Butter voor uw haar wanneer u bijvoorbeeld van plan bent om uw haren een nieuw kleurtje te geven. U kunt dan de boter langs uw haarlijn aanbrengen voordat u gaat beginnen met kleuren. Shea Butter op uw haar voorkomt dat vlekken op uw hoofdhuid en laat uw geverfde haren er natuurlijk uitzien. Daarnaast bescherm Shea Butter uw haar tegen de hitte van een föhn. Het stimuleert de haargroei en brengt uw pluizig haar weer in bedwang.

Shea butter brengt uw haar tot leven

Shea Butter gebruiken voor uw haar werkt uitstekend wanneer u last hebt van droog, beschadigd, dof en dun haar. De boter is de ultieme oplossing om uw haren weer te laten voeden en glanzen. Shea Butter kan ook als haarmasker gebruikt worden. Hiermee herstelt het uw haar en voedt het tegelijkertijd. Uw haar zal dus altijd profiteren met een Shea Butter haarmasker. Wilt u Shea Butter als conditioner voor uw haar gebruiken? Ook dit is mogelijk. Als conditioner zorgt de boter ervoor dat uw haar weer de glans, vitaliteit en soepelheid terug zal krijgen.

Hoe gebruikt u Shea Butter voor uw haar

Shea Butter kan op verschillende manieren voor uw haar gebruikt worden. Niet alleen voor uw haar, maar tegelijkertijd ook uw hoofdhuid. Heeft u bijvoorbeeld last van een geïrriteerde hoofdhuid? Dan kunt u de Shea Butter voor uw hoofdhuid smeren. Zorg ervoor dat u uw haar verdeeld in verschillende secties en masseer vervolgens langzaam de Shea Butter. Gebruikt u het als conditioner of als andere verzorging voor uw haar? Ook dan smeert u geleidelijk en langzaam de Shea Butter in uw haar. Zorg ervoor dat u niet te veel boter gebruikt omdat het al vet van zichzelf is. Hierdoor kan uw eigen haar dus ook snel vettig worden en dit wilt u voorkomen!